Pin It button on image hover

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Πρώτη μέρα στο σχολείο...

Μια προσπάθεια με το λογισμικό δημιουργίας κομικ Comic strip creator


   Δυστυχώς το καλοκαιράκι τελείωσε και χρόνος δεν έμεινε καθόλου. Αύριο "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του".Τα συναισθήματα ανάμικτα. Αγωνία, άγχος, ευθύνη,φόβος αλλά και αγάπη, νοσταλγία, χαρά... 
  Θα ανταμώσουμε πάλι, όλες μαζί οι  συναδέλφισσες και αφού διηγηθούμε τα "καλοκαιρινά μας", θα συζητήσουμε τις αγωνίες μας, τον μεγάλο αριθμό των παιδιών μας,τις προσδοκίες μας για την φετινή χρονιά,θα προτείνουμε θέματα που μας έκαναν "κλικ" το καλοκαίρι.
  Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου, να ευχηθώ σε όλους τους δασκάλους όλων των βαθμίδων, καλή και δημιουργική χρονιά. Να έχουμε υγεία, αντοχές και πάνω από όλα να θυμόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα, που όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα.
  Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς, που μπήκαν στον κόπο να ρίξουν μια ματιά στο blog  μου, ενθαρρύνοντας με να συνεχίσω την ταπεινή μου προσπάθεια. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι νηπιαγωγός και υπάρχουν τόσο χαρισματικές συναδέλφισσες, οι οποίες δημιουργούν αξιόλογο εποπτικό υλικό και πάνω από όλα το μοιράζονται απλόχερα. 
  Δεν θα μπορούσα να κλείσω την ανάρτησή μου χωρίς να θυμίσω σε όλους μας λίγα λόγια από ένα μεγάλο δάσκαλο τον Χρίστο Τσολάκη. Ας ακούσουμε λοιπόν: Πώς πρέπει να είναι ο δάσκαλος!