Pin It button on image hover

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Καλήν εσπέραν άρχοντες

   Χριστούγεννα και όπως γνωρίζουμε όλες, ένας χαρούμενος "χαμός" σε κάθε σχολείο. Πρόβες, κατασκευές, Χριστουγεννιάτικα ιστορίες,  παιχνίδια και πολλά τραγούδια!
  Φέτος η παράστασή μας ήταν,  λέω ήταν γιατί σήμερα κάναμε την γιορτή μας, "Τα Χριστούγεννα του Άρτσι Μπούρτσι". Τη χαρήκαμε, γελάσαμε και περάσαμε πολύ ωραία.
   Πριν την παράσταση τα παιδιά ζωγράφισαν, τον ρόλο που θα υποδύονταν  και πραγματικά τα αποτελέσματα θέλω να σας τα παρουσιάσω!


Ο Βασίλης...

Ο Γιάννης

Η Χριστίνα

Ο Νικόλας

Ο Αλέξανδρος

Ο Κωνσταντίνος

Ο Γιώργος


Ο Χρήστος

Ο Βασίλης  που ήταν και... ο Άγιος Βασίλης



Ο Παναγιώτης

Ο Χριστόδουλος
Η Σμαράγδα




Ο Ζήσης

Η Αθηνά

Η Αναστασία

Ο Θοδωρής
Δυστυχώς έλειπε η νεράιδα Δήμητρα ...

Τα φετινά Χριστούγεννα όλα προσπαθήσαμε να τα προλάβουμε και τις κατασκευές μας
Οι φάτνες μας...









Τα αγγελάκια μας...


 


Τα ταρανδάκια μας...



Και φυσικά οι κάρτες μας...






   Δεν θα μπορούσαμε να μη μετρήσουμε αντίστροφα, περιμένοντας τα Χριστούγεννα. Φέτος η αποστολή μας ήταν να  στολίσουμε τα κέρατα του Ρούντολφ. Όταν στολίσουν όλα τα λαμπιόνια,  ήρθαν τα Χριστούγεννα!! Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο εύκολα. Τα λαμπιόνια μπορούμε να τα πάρουμε μόνο αν λύσουμε τα αινίγματα, που κρύβουν οι μπότες μας!! Ευχαριστούμε το blog melerino για τα αινίγματα, αλλά και για την πολύ καλή  δουλειά που κάνει!  




Και τέλος οι προσκλήσεις μας πάλι μια ιδέα από το διαδίκτυο (να με συγχωρήσετε αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από ποια διεύθυνση)



   Εκτός από κατασκευές είχε και κατασκευή σκηνικού: τα παιδιά εν δράσει...











   Και  Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με τις  μανούλες μας...



















  Τελειώνοντας αυτή την μακρόσυρτη ανάρτηση, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα γλυκά παιδάκια μας, στη συνάδελφο Δέσποινα για τα 8ωρα που "χτυπήσαμε" στο σχολείο και φυσικά στους γονείς μας για την πολύ καλή συνεργασία και διάθεση! Τα Χριστούγεννα δεν τελείωσαν έπεται και συνέχεια...