Pin It button on image hover

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Το πρώτο μου βραβείο!!!

   Πριν λίγο καιρό δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου, ότι θα 'ρθει η στιγμή να δεχτώ κάποιο βραβείο. Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μου να δεχτώ το πρώτο μου βραβεί και μάλιστα από την εξαίρετη συνάδελφο  Σοφία Νίκα με το ιστολόγιο "http://sofianipiagogon.blogspot.gr/  Σε  ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!


Τι είναι το βραβείο Liebster?


Το "Liebster award" είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 αναγνώστες. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
α) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και αναρτείτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτηση σας το εικονίδιο Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.
β) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger ο οποίος σας απένειμε το βραβείο.
γ) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 αναγνώστες και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
ε) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά με το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.
 
 
 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
 1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;
Γιατί πιστεύω αυτό που είπε ο Τζωρτζ Μπέρναντ Σω: "Αν έχω ένα μήλο κι εσύ έχεις ένα άλλο και τ' ανταλλάξουμε, τότε κι οι δυο θα 'χουμε πάλι από 'να μήλο. Αν έχω μια ιδέα κι εσύ έχεις μια άλλη και τις ανταλλάξουμε, τότε ο καθείς μας θα 'χει από δυο ιδέες".Άλλος ένας λόγος όμως που τον ανακάλυψα στη συνέχεια είναι, ότι είναι  ο καλύτερος τρόπος αρχειοθέτησης της δουλειάς μας! 
2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει
Ενθουσιάζομαι όταν βλέπω τα ματάκια των παιδιών, να είναι καρφωμένα πάνω μου, περιμένοντας από μένα να τους εξηγήσω τα πάντα" γιατί η κυρία τα ξέρει όλα".  Ενθουσιάζομαι όταν τα παιδιά τρέχουν να με αγκαλιάσουν και να μου πουν "κυρία είσαι πολύ όμορφη"όταν εγώ δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ και οι μαύροι κύκλοι είναι τεράστιοι.Ενθουσιάζομαι όταν παίζω το μαντηλάκι και τρέχω τόσο γρήγορα ώστε τα παιδιά δεν μπορούν να με πιάσουν!


3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Επικοινωνώντας με άλλους bloggers βελτιώνομαι στη δουλειά μου, μοιράζομαι προβληματισμούς λύσεις.
4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Παρουσιάσεις της  δουλειάς στο χώρο του Νηπιαγωγείου.

5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;
Γνωριζόμαστε μέσα από τη διαδικτυακή μας σχέση. 
6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;
Δεν ξέρω αν θα υπάρχει! Ελπίζω να υπάρχει και να είναι δημιουργικό.
7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Να κάνω καινούρια πράγματα δεν θέλω να επαναπαύομαι.
8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Όσο μπορώ περισσότερο και κυρίως βραδυνές ώρες.
 9) Πώς γεννιούνται τα post σας;
Μέσα από τις δημιουργίες των παιδιών, τις ιδέες τους αλλά και τις δικές μου.Είναι λίγο δύσκολο να είσαι με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι, αλλά συνήθισαν και τα παιδιά και μου λένε "κυρία δεν θα το βγάλουμε φωτογραφία;"

10) Ευχές για τον αναγνώστη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με επισκέπτονται και εύχομαι να μπορώ να προσφέρω και εγώ με την δουλειά  μου σε αυτή τη διαδικτυακή συνεργασία.

10 blogs  που προτείνω:

  1. http://melissoyla.blogspot.gr/ 
  2. kalimeranipiagogio.blogspot.com
  3. pamenhpiagvgeio.blogspot.com
  4. miamatiastaxronika.blogsp
  5. haroumenesfatsoules.blogspot.com
  6. http://anthaki.com/ 
  7. nipiaendrasei.blogspot.com 
  8. nipvikimix.blogspot.com 
  9. prosxolikipareoula.blogspot.com 
  10. sciencekidsinkindergarden.blogspot.com